Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه>مشکلات مردم - شهردار منطقه ۱۰ تهران امروز در نشست خبری خود به سئوالات سرویس مشکلات مردم پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابوالفضل حسینی شهردار منطقه 10 تهران در یک نشست خبری گزارشی از عملکرد خود در سال 95 ارائه کرد. در این نشست، خبرنگار سرویس مشکلات مردم، مشکلاتی که شهروندان مطرح کرده بودند را با او در میان گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پرسش و پاسخ کوتاه این مدیر شهری را در پایین می خوانید:

مردم از مشکلات ترافیکی در خیابانهای کم عرض منطقه 10 گلایه دارند، چه اقداماتی برای حل مشکل ترافیک شده؟
در حوزه ترافیک، اصلاح هندسی در 15 نقطه منطقه داشتیم. یکی از نقاط مهم، خیابان امام خمینی (ره) (سپه سابق) است. بازگشایی تقاطع ها اصلی ترین خواسته شهروندان همجوار این خیابان بوده است. کمبود پارکینگ یکی از اصلی ترین مشکلات منطقه 10 است. لذا سعی کردیم به دلیل کمبود زمین، از پارکینگ های مکانیزه استفاده کنیم که در 3 نقطه این پارکینگ ها مستقر شده است. همچنین دو پارکینگ طبقاتی با ظرفیت 800 خودرو در منطقه با مشارکت بخش خصوصی آماده صدور پروانه ساخت است. همچنین پارکینگ های روباز در منطقه با ظرفیت 200 خودرو ساماندهی شده است.

تعداد زیادی از کامنتهای گلایه آمیز شهروندان درباره واگذاری کنار خیابان آذربایجان جنب متروی نواب به بیمارستان اقبال داشتیم. چرا خیابان به این بیمارستان برای پارک خودروی پرسنل اختصاص داده شده؟
مسئله ای که درباره بیمارستان اقبال مطرح شده را اطلاع نداشتم. حتما ورود پیدا می کنیم. این بیمارستان خصوصی است و طبعا اینطور نباید باشد.

تعدادی از شهروندان درباره کمبود پل عابر پیاده در خیابان آزادی به خصوص در تقاطع خیابان بهبودی گلایه کرده اند. در این باره چه اقدامی شده؟
از نظر ما هم تعداد پل های عابر پیاده واقع در خیابان آزادی، به لحاظ عبور اتوبوس تندرو (BRT) کم است. محور تحت پوشش منطقه ما از بزرگراه یادگار شروع می شود و تا بزرگراه نواب ادامه دارد. برای احداث پل های عابر پیاده در این بخش از خیابان آزادی، یکی دو نقطه پیش بینی شده و در سال 96 دنبال می کنیم پلها به صورت عادی احداث شود، چون امکان احداث پل مکانیزه نیست.

گلایه های زیادی از سدمعبر و مشاغل مزاحم شهری از سوی شهروندان داریم. در این حوزه چه اقداماتی شده؟
مشکل سد معبر وانتی ها و مزاحمت واحدهای صنفی در همه مناطق تهران، وجود دارد و چون منطقه ما بافت فشرده ای دارد، این مشکل بیشتر به چشم می آید. ما برای حل این مشکل دو بازارچه را در منطقه ایجاد کردیم تا در طول هفته کسانی که به صورت سدمعبر کسب و کار می کنند، در آنجا فعالیت کنند. به همین دلیل تعداد مزاحمهای سدمعبر وانتیها کمتر شده ولی کاملا از بین نرفته است، هرچند این پدیده چیزی نیست که بتوان کامل از میان برد. چون شما وقتی خودرو سدمعبر کننده را عبور می دهید، در خیابان دیگری سد معبر می کند. از راهنمایی و رانندگی هم درخواست کمک کرده ایم تا به حداقل مشکل در این بخش برسیم.

46231

کلید واژه‌ها : مشکلات خوانندگان - شهرداری تهران - ترافیک -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۷۹۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران گفت: بعضی درگاه‌ها از جمله سامانه «سمیع» برای وصول مطالبات مدیریت شهری در اختیار پلیس راهور است تا در کنار تعویض پلاک قرار گیرد و مطالبات دولتی شهرداری‌ها وصول شود، اما استفاده از این سامانه هنوز تعیین تکلیف نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پوریا محمدیان‌یزدی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری و پلیس راهور کلان‌شهرها اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که همکاری شهرهای بالای یک میلیون نفر را در سال های اخیر بهبود بخشید، ماده ۱۰۸ برنامه ششم توسعه کشور بود که پیرو آن چارچوبی برای تعاملات شهرداری با پلیس راهور در نظر گرفته شد.

وی افزود: تجربه از دهه ۸۰ در شهرداری تهران اتفاق افتاده بود و سال ۹۶ با قانون برنامه ششم این تعامل به شهرهای بالای یک میلیون جمعیت تسری پیدا کرد، اما در این حوزه اولین سوال مطرح این است که با توجه به اتمام برنامه ششم و اینکه توسعه ماده ۱۰۸ در قانون برنامه هفتم وجود ندارد، آیا این تعامل ادامه خواهد داشت و استراتژی پلیس راهور فراجا به چه سمت و سویی می‌رود؟

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با اشاره به اعمال قانون در حوزه طرح‌های ترافیکی گفت: هر طرح ترافیکی که در مجموعه مدیریت شهری پیاده می‌شود، ضمانت اجرای آن در اختیار پلیس راهور است که با اعمال قانون انجام می‌شود.

محمدیان‌یزدی ادامه داد: بعضی درگاه‌ها از جمله سامانه «سمیع» برای وصول مطالبات مدیریت شهری در اختیار پلیس راهور است تا در کنار تعویض پلاک قرار گیرد و مطالبات دولتی شهرداری ها وصول شود، اما استفاده از این سامانه همچنان در حال رایزنی است و تعیین تکلیف نشده است.

وی تاکید کرد: عوارض خودرو، پارک حاشیه‌ای و عوارض طرح ترافیک روی پلاک خودروها منفی شده و با تعویض پلاک به نفر جدید منتقل می‌شود، در حالی که این عوارض می‌تواند در مراکز تعویض پلاک، ستاد ترخیص خوردوهای توقیفی و پلیس + ۱۰ دریافت و برای تقویت زیرساخت های ترافیکی هزینه شود.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با اشاره به کمبود نیروی پلیس راهور در کلان‌شهرها گفت: در تهران حداقل ۴ هزار نیروی پلیس راهور و فعالیت دارند، اما در سایر کلان‌شهرها تعداد این نیروها کم است؛ به‌عنوان مثال در شهر مشهد با ۳.۵ میلیون نفر فقط ۲۰۰ عامل پلیس راهور وجود دارد، کمبود نیرو مشکل‌ساز شده است و باید جبران شود.

محمدیان‌یزدی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی تصادفات می‌تواند در رفع مشکلات حوزه تصادفات و نقاط حادثه‌خیز کمک کند، بنابراین آخرین وضعیت اطلاعات این بانک باید مشخص شود، ادامه داد: پلیس نامحسوس نیز از قدیم مطرح بوده است تا بتوانیم از قانون رسیدگی به تخلفات استفاده کنیم.

وی گفت: اطلاعاتی که پزشکی قانونی در تصادفات ارائه می‌دهد با تاخیر همراه است که انتظار می‌رود آمار میدانی و عملیاتی توسط پلیس راهور در حوزه شهری و برون شهری ارائه شودتا کنار داده پزشکی قانونی، دیتای عملیاتی داشته باشیم؛ این اقدام به رصد اتفاقات کمک می‌کند.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با اشاره به مشکل کمبود راننده اتوبوس‌های درون شهری شهرها اظهار کرد: با توجه به جذابیتی که حوزه بار برون شهری دارد، تعداد رانندگان پایه یک اتوبوسرانی کم شده است و تعداد زیادی از اتوبوس‌ها به دلیل نبود راننده متوقف شده است که این مشکل باید در اسرع زمان با اصلاح آیین نامه رانندگی رفع شود.

کد خبر 749611

دیگر خبرها

  • اژه‌ای: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج
  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است
  • (ویدئو) زنده ماندن معجزه‌‌‌آسای عابر پیاده از واژگونی تریلی
  • تاکید بر ساخت پارکینگ‌های حاشیه در منطقه ۱۶ تهران
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها