Web Analytics Made Easy - Statcounter

پل عابر پیاده روبری بیمارستان ولیعصر(عج) زنجان از جمله پل های عابر پیاده زنجان است که شهروندان زنجانی به ندرت از آن برای عبور و مرور خود استفاده می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازمهرزنجان، شهروندان زنجانی در چند روز اخیر شاهد خطکشی های بلوک عابر پیاده روبری بیمارستان ولیعصر(عج) زنجان بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این شهروندان شاهد نصب نرده هایی در وسط بلوار برای جلوگیری از تردد عابرین از وسط خیابان و در نهایت، تشویق آنها به استفاده از پل عابر پیاده بودند.

با توجه به اینکه در این محل پل عابر پیاده نصب شده ولی استفاده شهروندان از این پل خیلی به ندرت مشاهده شده است، سوالی ذهن مخاطب را درگیر خود می کند که چرا شهروندان با وجود چند فقره تصادف فوتی در این محل، هنوز از خود علاقه ای به استفاده از این پل نشان نمی دهند؟

آیا در ساخت این پل موقیعیت سنجی مناسب صورت گرفته و این پل در محل مناسب و قابل دسترس برای عموم ساخته شده است یا نه؟

قطعا پاسخ بیشتر مردم به این سوال منفی خواهد بود و علاوه بر برقی نبودن پل های این پل عدم دسترسی آسان را از جمله دلایل عدم استفاده از این پل ذکر خواهند نموند.

در حال حاضر تردد به داخل بیمارستان با ماشین و به صورت پیاده از درب بالایی بیمارستان صورت می پذیرد و این پل پایین تر از ورودی بیمارستان قرار گرفته و مراجعه کنندگان ترجیح می دهند از روی خطوط برای رفت و آمد استفاده کنند.

متاسفانه مشاهده می شود که شهروندان نه تنها از پل، بلکه حتی از محل خط کشی شده نیز استفاده نمیکردند.

حال سوال اینجاست که چرا شهروندان مایل به استفاده از این پل نبوده و برای تردد از پل استفاده نمی کنند.

اینکه این پل با چه معیاری در محل کنونی نصب شده است بحثی است جدا ولی باید به این نکته توجه داشت که با توجه به اینکه بیشتر استفاده کنندگان از این پل افراد بیمار و یا افرادی هستند که برای ملاقات با بیمار به این محل راهی می شوند حتما باید به این نکته توجه کرد.

شاید یکی از مهم ترین دلایل اصلی عدم استفاده از این پل عدم دسیترسی آسان و نبود پله برقی در پل است.

گفتنی استبا توجه به وقوع چندین فقره تصادف فوتی، شهرداری اقدام به نصب پل عابر پیاده با هزینه 200میلیون تومان در آن محل نموده که متاسفانه برخی شهروندان محترم باز هم نه تنها از پل، بلکه حتی از محل خط کشی شده نیز استفاده نمیکردند و پیرو 3فقره تصادف فوتی سال 95 در همین محل، شهرداری زنجان با هماهنگی پلیس راهور اقدام به نصب نرده نمود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۳۵۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد

مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران ضمن دیدار با محمدامین سالاری پور شهردار منطقه ۱۶ شهرداری تهران، مریم نخعی‌پور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۶، از پروژه‌های حمل و نقل و ترافیکی این منطقه بازدید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهریار افندی زاده مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران ضمن دیدار با محمدامین سالاری پور شهردار منطقه ۱۶ شهرداری تهران، مریم نخعی‌پور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۶، از پروژه‌های حمل و نقل و ترافیکی این منطقه بازدید کرد.

در حاشیه این بازدید مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران گفت: با توجه به وسعت مختصات جغرافیایی و تراکم جمعیت در منطقه ۱۶ شهرداری تهران، ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای همچون پارکینگ زیر سطحی جوادیه با ظرفیت ۱۰۵ قطعه پارکینگ در دو طبقه و پارکینگ بعثت که در حال تجهیز کارگاه می‌باشد با ظرفیت ۵۸۲ قطعه جای پارک خودرو در ۶ طبقه از برنامه‌ها و پیگیری‌های سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران است.

افندیزاده در بازدید از مسیر‌های بزرگراهی در طول منطقه با اشاره به وجود چهار مسیر بزرگراهی آزادگان، شهید یارجایی، شهید تندگویان و بعثت، افزود: ضمن مرمت و بازسازی تجهیزات ایمنی بزرگراهی از قبیل گاردریل و نصب نیوجرسی، ایمن سازی ۲۷ دماغه بزرگراهی با ۵۶ قطعه کاشن تانک و ۱۴۵ قطعه استوانه و همچنین خط‌کشی طول مسیر رفت و برگشت، این منطقه نیازمند توجه ویژه بیشتری به ساماندهی و ارتقاء ایمنی تجهیزات ترافیکی در طول مسیر این بزرگراه‌ها می‌باشد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران گفت: اصلاح هندسی و ایمن سازی، پهلوگاه بزرگراهی، مسقف سازی و زیرسازی دو پایانه حمل و نقل عمومی، عملیات اجرایی و بهسازی ایستگاه‌های BRT، ساخت پارکینگ‌های طبقاتی و اورهال پارکینگ‌های روتاری از دیگر اقدام‌های مهم و شاخص منطقه ۱۶ شهرداری تهران می‌باشند.

افندیزاده افزود: پروژه پارک حاشیه‌ای به عنوان بزرگترین پروژه ترافیکی از نظر نظم بخشی اجتماعی و شهری همچون مناطق ۱؛ ۴ و ۵ شهر تهران با بیش از ۳۰ هزار قطعه پارکینگ حاشیه ای، در دستور کار این منطقه نیز قرار خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • انتظار موج جدیدی از خدمت به منظور رضایتمندی شهروندان
  • ۱۵ مصدوم در دو حادثه رانندگی در زنجان
  • (ویدئو) زنده ماندن معجزه‌‌‌آسای عابر پیاده از واژگونی تریلی
  • در صورت دریافت پیشنهاد مناسب؛ آمادگی آرسنال برای فروش گابریل ژسوس
  • بی توجهی به جلوی راننده ۱۷ ساله جان عابر پیاده را گرفت
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • استاندار تهران: اتباع غیرمجاز دستگیر و از کشور خارج شوند
  • تصادف پراید منجر به فوت عابر پیاده در رشت شد
  • عدم توجه به جلو سبب مرگ عابر پیاده در رشت شد
  • وعدۀ افتتاح بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۱۴۰۴