Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر  > شهری - همشهری‌آنلاین:
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ضمن تأکید بر حفظ حقوق عابران پیاده در پروژه‌های شهری، به مدیران حوزه حمل و نقل و ترافیک دستور داد از ساخت پل‌های ساده و غیرمکانیزه جلوگیری کنند.

محسن پورسیدآقایی، معاون ترافیک شهرداری تهران در نشست شورای مدیران معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران  با اشاره به فلسفه ساخت پل عابر در شهرها ادامه داد: هدف از ساخت پل عابر پیاده صرفا ایمنی عابر پیاده است یعنی فقط جایی که ایمنی عابر پیاده به خطر می‌افتد ما باید پل عابر پیاده بسازیم نه جایی که به دلیل تردد زیاد عابران پیاده و رفع ترافیک، پل بسازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی دلیل ساخت پل عابر پیاده نباید عبور زیاد عابران پیاده از یک محل و تسهیل عبور خودروها باشد.

پورسیدآقایی افزود: متأسفانه در بسیاری از جاها پل عابر نصب شده و وسط خیابان هم نرده‌کشی شده فقط به این دلیل که شهروندان و عابران پیاده زیادی از آنجا عبور می‌کنند و خودروها معطل می‌شوند! ما نباید راه عبور مردم را ببنیدم و پل بسازیم و عابران را به بالای پل ۵ - ۶ متری هدایت ‌کنیم تا خودروها راحت‌تر و سریع‌تر عبور کنند.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان این که سیاست حمل و نقل در دنیا این نیست که با ساخت پل، عابران پیاده را به زحمت بیندازند تا خودروها در آسایش باشند، اظهار کرد: در بسیاری از شهرهای بزرگ و مهم دنیا مثل لندن و پاریس، پل عابر پیاده دیده نمی‌شود. خیابان‌ها باید چراغ راهنمایی و خطوط عابر پیاده داشته باشند نه پل.

او خطاب به مدیران حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: فلسفه ساخت پل عابر پیاده را ایمنی قرار بدهیم و فقط در جاهایی که عرض معابر و سرعت خودروها زیاد است و موجب تصادف و کشته شدن عابران می‌شود، به خاطر حفظ جان شهروندان پل عابر بسازیم نه به خاطر رفع ترافیک.

معاون شهردار تهران تصریح کرد: در بسیاری از خیابان‌های عریض می‌شود با احداث جان‌پناه در روی خطوط عابر پیاده، محل عبور عابران را ایمن کرد. خطوط عابرِ استاندارد در کشورهای پیشرفته آن است که این خطوط را هم‌سطح پیاده‌رو و کمی بالاتر از کف خیابان درست می‌کنند تا عابران راحت‌تر حرکت کنند که این مساله باید در ساخت خطوط عابر پیاده مدنظر قرار گیرد.

او با اشاره به ناکارآیی پل‌های عابر ساده و غیرمکانیزه تأکید کرد: همه پل‌های عابر پیاده باید مکانیزه و دارای پله برقی شوند تا سالمندان و شهروندانی که بیماری قلبی یا مشکل جسمی دارند برای استفاده از پل دچار مشکل نشوند. سلامتی شهروندان برای شهرداری مهم است و از این پس نباید هیچ پل ساده و غیرمکانیزه‌ای ساخته شود. پل‌های موجود هم باید ظرف دو سال آینده به تدریج مکانیزه شوند.

پورسيدآقايي پس از بازدید از طرح‌های اجرا شده شهرداری منطقه ۱۷ برگزار شد، گفت: یکی از مهم‌ترین کارهایی که در این منطقه انجام شده افزایش ایمنی، احداث کندرو و تامین دسترسی‌های بزرگراه شهید چراغی است.

معاون شهردار تهران افزود: این اقدام مناسب، هم رویکرد معاونت حمل و نقل و ترافیک را نشان می‌دهد و هم موجب رضایت شهروندان شده است. سیاست و رویکرد ما بستن راه مردم به نفع خودروها نیست. ما قصد نداریم عابران پیاده را به‌زحمت بیندازیم تا حرکت خودروها روان‌تر و سریع‌تر شود. زندگی مردم نباید به خاطر خودرومحوری دچار مشکل شود. البته سعی می‌کنیم مشکل ترافیک را هم حل کنیم اما نه به قیمت سلب آسایش عابران پیاده.

پورسيدآقايي تصریح کرد: ما پیش از این پیشنهادی به شورای اسلامی شهر داده بودیم که تا آخر برنامه پنج‌ساله سوم تمام معابر تهران به پیاده‌رو مجهز شوند اما چون عملی شدن این پیشنهاد با توجه به وجود صدها کیلومتر معابر بدون پیاده‌رو در تهران نیاز به هزینه بسیار سنگینی داشت با آن مخالفت شد.

او تأکید کرد: سیاست اصلی ما در معاونت حمل و نقل و ترافیک این است که همه معابر، پیاده‌رو مناسب داشته باشند و حتی عرض و کیفیت پیاده‌روها باید بهتر شوند تا مردم بتوانند با خیال راحت تردد کنند.

محسن پورسيدآقايي با بیان این که معبر بدون پیاده‌رو در شهر بی‌معنی است و نباید هیچ بزرگراه، خیابان و کوچه بدون پیاده‌رو داشته باشیم، افزود: نبودِ پیاده‌رو در معابر ناشی از تفکر اشتباهی است که می‌گوید عرض همه معابر را به خودروها بدهیم تا آن‌ها راحت‌تر عبور کنند و حتی یکی - دو متر فضا هم به پیاده‌رو ندهیم. توصیه من به همه مدیران این است که تا جایی که می‌توانید در معابر، پیاده‌رو درست کنید.

معاون شهردار تهران با اشاره به بازدید خود از محور نیلوفری گفت: در بازدید از پروژه ساماندهی حریم راه آهن تهران - تبریز مشخص شد که تعامل شهرداری منطقه ۱۷ با شرکت راه‌آهن بسیار خوب بوده و منجر به آزادسازی حریم راه‌آهن شده و آثار خوبی برای مردم در پی داشته است.

در همین زمینه: ممنوعیت تردد خودروهای حمل کالا در دهه اول مهر افزایش ۴۰ درصدی ترافیک مهر پایتخت | آماده‌باش شهرداری برای سال تحصیلی جدید افشانی: اولویت شهرداری هوشمندسازی کنترل ترافیک است آغاز مطالعات مجدد طرح جامع حمل و نقل شهر تهران بررسی تدوین راهبردهای حمل و نقلی پایتخت در برنامه سوم توسعه اولین نمایشگاه تخصصی دوچرخه شهری و صنایع وابسته پل‌های عابر پیاده به تفرجگاه شهری تبدیل می‌شوند پل‌های مکانیزه در خدمت قانون‌گرایی

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۹۳۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند

علی حدادی در گفت و گو با خبرنگار مهر در حاشیه مراسم طرح افزایش ایمنی تردد موتور سواران و عابران پیاده در روستای هادی کیاشهر بخش کلاچای اظهار کرد: اجرای طرح کاهش حوادث و تلفات جاده‌ای بسیار مهم و تأثیرگذار است.

وی با بیان اینکه ارائه آموزش‌های ترافیکی به کاربران آسیب پذیر جاده‌ها در دستور کار اداره کل قرار دارد، گفت: طرح آموزش ایمنی تردد عابران و موتور سواران در روستاهای شهرستان‌های رشت، صومعه‌سرا، شفت، آستانه، تالش، بندرانزلی، خمام، لنگرود، و رودسر آموزش ایمنی تردد عابران و موتورسواران برگزار شده است.

حدادی کاهش خطرات حین تردد و جلوگیری از وقوع حوادث ناگوار ترافیکی را از اهداف این طرح عنوان کرد و افزود: سالانه تعداد بسیار زیادی از عابران پیاده و موتورسیکلت سواران به علت رعایت نکردن ایمنی عبور و مرور با انجام رفتارهای پرخطر، با معرض خطر قر دادن دیگران، جان خود را در راه‌های برون‌شهری از دست می‌دهند.

وی با اشاره به اهمیت اجرای طرح افزایش ایمنی گفت: تلاش بر این است که با اجرای این طرح علاوه بر آموزش به یک فرهنگ در جامعه تبدیل و در نهایت ایمنی در جاده‌های استان افزایش و کشته‌های حوادث کاهش یابد.

حدادی ادامه داد: آشنایی موتورسواران با مقررات راهنمایی و رانندگی، رعایت نکات ایمنی در هنگام موتورسواری، افزایش اطلاعات ترافیکی و پیشگیری از وقوع تصادفات از اهداف اجرای این طرح به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه بیشترین حوادث و تلفات رانندگی در گیلان شامل موتورسیکلت سواران و عابران پیاده است، گفت: ۶۵ درصد تلفات جاده‌ای گیلان را راکبان موتورسیکلت و عابران پیاده تشکیل می‌دهند.

حدادی با بیان اینکه این طرح از سال ۸۷ به عنوان پایلوت در استان گیلان اجرا گردید که خوشبختانه همچنان مستمر و پایدار است، افزود: امسال این طرح در ۵۰ روستا اجرا و هزار کلاه ایمنی در بین موتورسواران توزیع شد.

معاون حمل و نقل جاده‌ای اداره کل راهداری گیلان آمار کشته شدگان سال گذشته را ۶۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: از این آمار ۳۵۰ نفر موتور سوار و عابر پیاده بودند که آمار تکان دهنده‌ای است.

کد خبر 6095491

دیگر خبرها

  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • (ویدئو) زنده ماندن معجزه‌‌‌آسای عابر پیاده از واژگونی تریلی
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • تصادف پراید منجر به فوت عابر پیاده در رشت شد
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • عدم توجه به جلو سبب مرگ عابر پیاده در رشت شد
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • آخرین وضعیت ساخت دو بزرگراه بروجردی و یادگار امام در تهران | میدان جی موقت بسته می شود