Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@14:13:17 GMT

ساخت ۱۳ پل عابر پیاده در قم غیرقابل اجرا است

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۹۸۶۵

ساخت ۱۳ پل عابر پیاده در قم غیرقابل اجرا است

گروه استان‌ها- یک‌صد و چهل و هشتمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم برگزار و در آن اجرا و ساخت ۱۳ پل عابر پیاده در قم را عملاً غیرقابل اجرا دانستند و بر لزوم تعیین تکلیف کمبود بودجه شهرداری قم تأکید کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، یک‌صد و چهل و هشتمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم با حضور سید مرتضی سقاییان نژاد شهردار قم و  معاونان وی در سالن جلسات شهید باکری  برگزارشده و لوایح واصل‌شده به شورا موردبررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه بعد از ارائه گزارش عملکرد معاونت خدمات شهری شهرداری قم سید مجتبی سبحانی ثابت پرسنل خدمات شهری را در دوران مبارزه با کرونا سربازان خاموش نامید و اظهار داشت: پرسنل خدمات شهرداری در روزهای نخست حتی بدون ماسک و دستکش در میدان خدمت‌رسانی به شهروندان حضور داشتند.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای اسلامی شهر قم در ادامه عملکرد شهرداری را موفق ارزیابی کرد و افزود: در حوزه‌های پسماند، ضدعفونی و نظارت بر بوستان‌ها و کشتارگاه و بهشت معصومه (س) شهرداری قم بسیار موفق عمل کرده است.

سپس حسن مالکی نژاد رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد: اقدامات شهرداری به‌اندازه کافی منعکس نشده و باید مردم گزارش کاملی از اقدامات شهرداری دریافت کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمد آتش زر نیز ضمن قدردانی از خدمات شهرداری خاطرنشان کرد: متأسفانه بعضی از مدیران استانی در جلسات ستاد مبارزه با کرونا فقط حضورداشته و هیچ اقدام مؤثری در این دوران برای شهروندان انجام نداده‌اند.

خسارات وارده به شهرداری‌ها در دوران کرونا جبران شود

عبدالله جلالی رئیس شورای اسلامی شهر قم نیز با ابراز خرسندی از خدمات‌رسانی برای سلامت شهروندان تأکید کرد: خدمت‌رسانی در جهت حفظ سلامت وظیفه همه مدیران است و توقع شهرداری حمایت دولتی در این حوزه است.

وی شهرداری‌ها را در سیاست‌های کلان کشور بدون حامی دانست و تصریح کرد: باید شهرداری‌ها نیز در 13 فصل برنامه‌ریزی‌شده در حمایت از ارگان‌ها سهمی داشته و خسارت‌های واردشده به شهرداری‌ها جبران شود.

رئیس شورای اسلامی شهر قم خسارت‌های واردشده به دو بخش آتش‌نشانی و ناوگان اتوبوسرانی را قابل‌توجه خواند و تأکید کرد: حمایت و کمک به رانندگان تاکسی و اتوبوسرانی یکی از مطالبات مدیریت شهری از دولت بوده و امیدواریم حمایت لازم انجام شود.

7 پل عابر پیاده در اردبیل احداث می‌شودورودی و خروجی‌های متعدد آزادراه‌های البرز از مشکلات اساسی است/ ساخت 7 پل عابر پیاده در آزادراه‌های استانحکایت درب‌های همیشه بسته پل عابران پیاده؛ مشکلات عابران در آشفتگی میدان مطهری قم

در ادامه جلسه سید مرتضی سقاییان نژاد شهردار قم با درخواست از شورای اسلامی شهر قم خواستار تعیین تکلیف برای کمبود بودجه شد و اظهار داشت: شورای اسلامی شهر باید برای 70 میلیارد تومان کمبود بودجه تصمیم نهایی گرفته و این بخش‌ها تعیین تکلیف شود.

حسن بختیاری نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم رعایت انضباط در بودجه را یکی از دغدغه‌های شورا دانست و خاطرنشان کرد: رعایت انضباط در بودجه مسئله‌ای است که باید به آن توجه لازم شود و حتی از اجرای یک پروژه مهم‌تر بوده و نباید رفتارها و تصمیم گیرها روال انضباط طبیعی بودجه را به هم بزند.

وی با یادآوری نظام‌مند بودن مدیریت شهری در سال‌های اخیر تصریح کرد: در دوران شهرداری دکتر سقاییان نژاد زحمت زیادی کشیده شد تا به این مرحله رسیده‌ایم و بودجه به‌قاعده مشخصی رسیده و انضباط بران حاکم شده است.

اجرا و ساخت 13 پل عابر پیاده در قم عملاً غیرقابل اجرا است

سپس عباس ذاکریان معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم، شهرداری را در خط مقدم توسعه شهری دانست و اظهار داشت: بعضی از اقدامات با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور غیرممکن شده است.

وی اجرا و ساخت 13 پل عابر پیاده تصویب‌شده را عملاً غیرقابل اجرا دانست و گفت: متأسفانه باوجود برگزاری دو دوره مناقصه هنوز پیمانکاری برای اجرا و ساخت پل‌های عابر پیاده  اقدام نکرده است.

ذاکریان به مشکل شهرداری در خرید ماشین‌های برقی نیز اشاره و خاطرنشان کرد: ماشین‌های برقی از زمان لایحه تا امروز 50 درصد افزایش قیمت داشته و ما نباید زمان را از دست بدهیم.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم ادامه داد: لازم است کمیته ویژه‌ای برای افزایش اختیارت شهرداری تشکیل‌شده و در بعضی از موارد مانند نصب پله‌برقی‌ها که کار به انتها رسیده و پیمانکار به علت افزایش قیمت دلار در حال فسخ قرارداد است را ساماندهی کند.

انتهای پیام/456/ ع

R7854/P1494/S6,62/CT7 بیشتر بخوانید... افتتاح یک پل عابرپیاده با حضور شهردار منطقه، معاونان و شورای شهر تهران! گزارش تسنیم از جلسه شورای شهر قم؛ از تغییر در خطوط اتوبوسرانی تا نصب ۴ پل عابر مکانیزه گزارشی برای مسئولان شهری همدان؛ وقتی درب آسانسورهای ‌پل عابر پیاده قفل است

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر قم پل عابر پیاده غیرقابل اجرا اجرا و ساخت شهرداری ها شهرداری قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۹۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور

به گزارش خبرنگار مهر، احمد همت آبادی عصر پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: متأسفانه عقب ماندگی نیشابور بسیار زیاد است و مهم‌ترین مصوبه شورای شهر نیشابور قرارداد طرح تفصیلی نیشابور بوده است چراکه طرح تفصیلی از سال ۹۶ تغییری نکرده بود و تاکنون عکس برداری‌های هوایی در منطقه یک شهرداری نیشابور انجام شده و منطقه دو شهری نیز در حال انجام است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور افزود: مطالعات و توافقات زباله گاه جدید نیشابور انجام شده است و امیدواریم تا سال آینده شاهد بهره برداری آن باشیم و ۱۴۰ تن زباله در نیشابور تولید می‌شود که در طرح تفکیک از زباله از مبدا حدود ۶ درصد از زباله تولیدی شهر تفکیک می‌شود.

وی با اشاره به انتقال میدان میوه و تره از سطح شهر به خارج از شهر و حل مشکل ترافیکی شهر بیان کرد: در انتقال میدان میوه و تره بار نیشابور علیرغم تمام تلاش صورت گرفته متأسفانه اقدام مثبتی نداشتیم که البته مالکیت زمین جدید در حال انجام است.

همت آبادی با بیان اقدامات مؤثر در حوزه ورزش و جوانان ابراز کرد: بهره برداری از زورخانه شهرداری نیشابور و ورزشگاه دکتر مشایخان از اقدامات مهم ششمین دوره شورای اسلامی شهر نیشابور بوده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور با انتقاد از عملکرد اداره ورزش و جوانان شهرستان نیشابور ادامه داد: متأسفانه اداره ورزش و جوانان تمام اماکن ورزشی خود را به مزایده گذاشته است و از این رو فعالیت ورزشی در نیشابور گران شده است.

وی در رابطه با آخرین وضعیت معبر عمارت امین اسلامی نیشابور خاطرنشان کرد: ایجاد معبر در باغ و عمارت از سوی شورای تأمین صورت گرفته است و براساس شکایت صورت گرفته دیوان عدالت اداری توقف موقت عملیات عمرانی صادر کرده است.

همت آبادی اظهار کرد: قرارداد قبلی شهربازی نیشابور خاتمه پیدا کرد و براساس مصوبه شورای شهر، شهربازی برای کودکان در مقیاس ۳ هزار متری در پارک ارغوان احداث خواهد شد و همچنین یک سرمایه گذار نیز اعلام آمادگی خود را برای ساخت مدرن ترین شهربازی استان در تریا پارک شهر اعلام کرده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور با اشاره به اعتراضات مردمی مبنی بر آسفالت و لکه گیری در سطح مناطق مختلف شهری افزود: براساس لایحه‌ای شورای شهر معابری که در زمره معابر عمومی محسوب نمی‌شوند این معابر با مشارکت مردم آسفالت خواهد شد و معبری که یک بار آسفالت شده، شهرداری مکلف است آن معبر را مجدداً اقدام به لکه گیری و آسفالت کنند.

وی در رابطه با اعتراضات مردمی منطقه شهید بهشتی نسبت به پروژه اصلاح هندسی بی بی شطیطه بیان کرد: بلوار شهید بهشتی در حد فاصل میدان بی بی شطیطه از محل ردیف اصلاح هندسی صورت گرفته است که مورد اعتراض اعضای شورای شهر نیز بوده است اما براساس مصوبه شورای ترافیک به ریاست فرماندار انجام شده است.

همت آبادی بیان کرد: در بحث بازسازی و ترمیم میدان حافظ حدود ۳ میلیارد تومان هزینه شده است که بدون مصوبه شورای اسلامی شهر صورت گرفته است و این مهم یک نوع تخلف است و براساس خارج از بودجه مصوب این اقدام از سوی شهرداری صورت گرفته است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور تصریح کرد: سازمان‌های شهرداری نیشابور خیلی موفق نتوانستند عمل کنند و متأسفانه سند فرهنگی مشخصی برای امور فرهنگی شهر نیز برای سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تدوین نشده است.

وی با اشاره به تذکرات اعضای شورای شهر به عملکرد شهردار نیشابور خاطرنشان کرد: ۴ تا ۵ عضو شورای شهر نیشابور نسبت به عملکرد شهردار نیشابور اعتراض دارند و از این رو در سال گذشته نیز استیضاحی صورت گرفت اما اکثریت آرا را کسب نکرد و ۴ عضو شورا همچنان نسبت به عملکرد شهردار نیشابور اعتراض دارند اما نظام شورایی براساس اکثریت است.

کد خبر 6095295

دیگر خبرها

  • نخستین پیاده‌روی خانوادگی سال جدید شیرازی‌ها
  • خودگردان کردن شهرداری‌ها جفا در حق آبادانی شهر است
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • (ویدئو) زنده ماندن معجزه‌‌‌آسای عابر پیاده از واژگونی تریلی
  • ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم اجرا شد
  • اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ مقیاس در زنجان اجرا شد
  • بی توجهی به جلوی راننده ۱۷ ساله جان عابر پیاده را گرفت
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است